Over ons

Over ons

Even voorstellen, wij zijn Raymond, Marleen, Matt & Aimée. Wij wonen in Nederland in het mooie gebied de Sallandse heuvelrug. Wij hebben beide onze eigen onderneming. Raymond heeft een Interieurbouw bedrijf en Marleen runt een horeca gelegenheid/manege/ camping.

 

In januari 2022 hebben wij 2 stuks appartementen aangekocht in Sauerland, waaronder dit mooie reeds gerenoveerde appartement Zum Pölz in Hildfeld. Ook hebben wij een appartement voor maximaal 4 personen in Kustelberg. Aangezien Raymond een eigen interieurbouw bedrijf heeft voor particulier en de zakelijke klant heeft hij alles zelf verbouwd en ingericht. En met Marleen haar ervaring in de horeca/camping komt hier natuurlijk goed van pas. Matt de oudste van de twee. Hij is een heel fanatieke jongen die erg houdt van voetbal, klimmen en klauteren of iets waar snelheid in zit. Dit doet hij graag samen met zijn vader, die ook graag fanatiek mee doet. Aimée is een vrolijk en speels meisje die graag paard rijdt samen met Marleen. Ze houdt van leuke dingen ondernemen samen met Matt.

 

Als gezin vinden wij het erg leuk om samen op stap te gaan zoals een hapje eten, naar de speeltuin of lekker iets actief doen.

 

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe in ons appartement en hopen dat jullie er ook zo van gaan genieten als wij doen.